Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


vrijdag 2 december 2011

Inloopmobiel onderweg in november

Brasschaat
Voor begin november wel een erg zonnige dag. Er was dan ook heel veel volk op de been, gezien zijn we dus massaal.
Ook veel volk in de Inloopmobiel die voorbereid binnen stapten. De aankondiging in het stadsblad van Brasschaat en de affiches hebben dus meer dan hun werk gedaan.



Eisden-Maasmechelen
Om 8u aanwezig zijn op de markt in Eisden-Maasmechelen wil zeggen zéér vroeg vertrekken, nog pikkedonker en aangevroren ruiten van de Inloopmobiel. In Lummen even de autostrade verlaten om Gaby op te pikken en dan verder op weg.  Goed op tijd aangekomen en door een vriendelijke marktverantwoordelijke onze plek laten aanwijzen: aan de ingang van het marktgebeuren zodat zo goed als iedereen langs de Inloopmobiel moest om op de markt te geraken.


't Was nogal mistig en zeer fris zodat we de verwarming van de Inloopmobiel moesten gebruiken om niet verkleumd op bezoekers te wachten. Maar we hebben al wat ervaring met onze aanwezigheid op een markt : veel voorbijgangers maar zo goed als niemand die informatie vraagt of meeneemt, en dat was deze keer niet anders. Tegen 13u werd de markt afgesloten en begon de kuisploeg alles op te ruimen. Gelukkig konden wij zonder problemen blijven staan want wij hadden afspraak tot 16u. Maar vermits er na 13u zo goed als niemand meer langs kwam, zijn wij dan toch een uurtje vroeger ook huiswaarts gekeerd.



Poperinge


Poperinge ligt niet bij de deur, maar aangezien we er afspraak hadden om 10u. konden we op een normaal tijdstip vertrekken. Vandaag kon ik terug beroep doen op mijn broer-chauffeur zodat ik het onderweg makkelijk had en rustig kon rondkijken. En dan zie je waarom er zo vaak ongevallen gemeld worden op de radio: sommige chauffeurs zouden beter met modelautootjes spelen in plaats van achter het stuur van hun wagen te kruipen. 't Heeft enkele malen niet veel gescheeld of we hadden blikschade aan de Inloopmobiel.


In Poperinge had men voor ons 3 parkeerplaatsen gereserveerd op de Grote Mark : goed in 't zicht van iedereen die op de markt moest zijn of langs reed. En ook belangrijk: een degelijk en proper openbaar toilet vlakbij.


En we hadden al direct bezoekers die allen speciaal langs kwamen omdat ze via een of andere info van onze aanwezigheid op de hoogte waren. Rond 13u. hebben we even de tijd gekregen om onze boterhammetjes op te eten, maar nadien was het weer druk. En dat hebben we graag, want daarvoor doen we het uiteindelijk.


Alhoewel we de keuze hadden (gezien de bordjes die door de stad waren geplaatst ) om ofwel tot 12u of tot 20u te blijven, hebben we met een goed gevoel om 16u afgesloten en zijn we huiswaarts gekeerd.
 

Veurne - zaterdag 29/10

Fototoestel stond op filmen, vandaar spijtig genoeg geen foto maar een deels mislukt filmpje.

Borgloon - zaterdag 22/10