Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 19 september 2012

Vlaams Geestelijk Gezondheidscongres

ANBN en het project Inloopmobiel Eetstoornissen was aanwezig op het zesde Vlaams Geestelijk Gezondheidscongres , in de gebouwen van de Universiteit Antwerpen, op 18 en 19 september 2012.


Els Verheyen, de Psychologe en Sociaal Assistente van de vereniging, gaf een gesmaakte presentatie over het project. Artsen, psychologen, sociaal assistenten, gezondheidswerkers en beleidsmakers toonden veel interesse. Er werden dan ook gloednieuwe resultaten voorgesteld, heet van de naald.

Voor de poster-presentatie was er ook veel belangstelling.

Zoals steeds hadden we ook een luisterend oor :-)

vrijdag 14 september 2012

Laatste dag KVLV-beurs!

Het is druk geweest, neem dat van me aan. Negen dagen onze werking voorstellen aan 6000 vrouwen en vanavond zie ik de laatste 400 daarvan! Het is boeiend geweest. Boeiend, maar vermoeiend!


 
Provinciaal vormingscentrum Oostmalle
 
Een mooi verlicht plekje in de inkomhal
 
Als eten een obsessie wordt... Aankondiging van onze infosessie op de KVLV-beurs
 
De laatste dag was het te koud om buiten te staan.
Dus zocht ik mezelf een ludiek plekje in de grote (sport)zaal!
 
Even acclimatiseren!
 
Mooie dingen gezien op de beurs:
zoals deze lusters gemaakt met porseleingips en stof!
Da's tof!
 
Of wat denk je van deze bloemenkrans?
 

donderdag 13 september 2012

Oostmalle

Iedereen die binnen- of buitengaat moet langs onze mobiel passeren. Vanavond zijn er 400 vrouwen, morgen 170 in de namiddag en 350 's avonds.

Bij binnenkomst sprak ik al 200 mensen aan. De anderen passeren hier straks, maar nu is het voorlopig nog even erg rustig!

woensdag 12 september 2012

KVLV-beurs Scherpenheuvel

Het was er bedrijvig druk, bij de Vrouwen met Vaart in het CC Den Egger te Scherpenheuvel.


We stonden weer opvallend goed aan de ingang waar de voorbije dagen wel meer dan 1300 vrouwen passeerden. Op drie dagen tijd spraken we bovendien in totaal wel meer dan 500 vrouwen aan om hen te informeren over eetstoornissen en hen warm te maken voor de informatiesessie "Als eten een obsessie wordt".


Met dank aan de organisatrices die alles weer piekfijn verzorgd hebben!

zaterdag 8 september 2012

Deinze: KVLV-programmabeurs

De afgelopen week stond de Inloopmobiel in Deinze. Daar organiseerde KVLV een programmabeurs voor de bestuursleden, die op basis van de workshops en infosessies die daar voorgesteld worden hun programma voor 2013 kunnen samenstellen.

Wel 2300 Vrouwen Met Vaart passeerden langs onze stand en onze Inloopmobiel. We hebben veel uitleg kunnen geven, mensen aan de tand gevoeld met ons stellingenspel en informatie en contactgegevens meegegeven.
Volgende week doen we dit alles nog eens over: drie dagen in Scherpenheuvel en twee dagen in Oost-Malle. In totaal zullen we met 6000 vrouwen kennis hebben gemaakt!

Een impressie van de afgelopen dagen in beelden vastgelegd...