Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


zaterdag 29 december 2012

zondag 9 december 2012

Izegem 8 december



Om 4u30 opgestaan, om 5u vertrokken want om 7u moesten we al present zijn. We stonden geparkeerd in een straatje dat de twee markten verbind. Aangezien het markt was zijn we door heel wat mensen opgemerkt. Tegen 12u30 lichte paniek. Marc had per ongeluk de sleutel van de inloopmobiel mee naar Waregem, waar hij afgesproken had met kennissen. Door dat straatje moesten de marktkramers de stad uit. Grote kraamwagens konden absoluut niet door en moesten wachten op de verlossende sleutel.





Dilsen-Stokkem 1 december



Een plaatsje voor de bibliotheek, aangezien die pas om 14u openging, niemand gezien tot dan.
In de namiddag is er dan toch nog een gezin komen opdagen.

Scherpenheuvel 24 november



De stad had onze komst zelfs doorgegeven aan een lokale krant. Een 3tal bezoekers gehad in de inloopmobiel. Voor de rest veel voorbijgangers voor de plaatselijke markt.

 

Gistel 17 november


Goed zichtbaar op een hoek van het Marktplein. Bezoek gehad van Tineke een van onze afgestudeerde psychologen die al een 5tal meisjes begeleide in het WOP-project. Ook een schepen van de stad bracht ons een bezoekje.

Genk 10 november



Een prachtige standplaats op het plein voor het stadhuis. Het is een druk bezocht plein, veel mensen hebben ons dan ook zien staan. Ook heel wat bezoekers over de vloer gehad. Jammer dat ik mijn fototoestel weer eens vergeten was.

Damme 20 oktober



In Sijsele was er plaats voorzien op het Lindeplein. Onze komst was aangekondigd we hebben dan ook meerdere bezoekers gehad.