Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


dinsdag 22 januari 2013

Deinze 19 januari 2013



Een half uur nodig gehad om de voorruit van de inloopmobiel sneew en ijsvrij te maken. Pech gehad dat de afrit Deinze Nazareth was afgesloten. Door de GPS langs enkele kleine straatjes vol sneeuw geloodst, gelukkig geen tegenligger gehad want uitwijkmogelijkheden waren er niet.
Waarschijnlijk door het barre weer zo goed als geen mensen op de straat. Gelukkig toch nog het bezoek gehad van een oude klasgenoot.

maandag 14 januari 2013

Halen 12 januari

De inwoners van halen kregen een week op voorhand een briefje in de bus met de aankondiging van onze komst. De schepen van welzijn bracht ons een bezoekje.


woensdag 2 januari 2013

Lady Gaga heeft ook een Inloopmobiel!

 
Lady Gaga biedt gratis psychologische hulp aan met een bus en tentjes die steeds meereizen met haar optredens. Komt dat concept je bekend voor? Wij vinden het alvast geweldig dat zo'n artiest concrete acties onderneemt om mensen die het moeilijk hebben hoop en hulp aan te bieden!