Gegroet, geïnteresseerde lezer!

Alle informatie over het project "Inloopmobiel Eetstoornissen" vindt u op deze weblog. Daarnaast vindt u er ook de agenda met exacte locaties waar de Inloopmobiel langskomt, meer uitleg over de vereniging AN-BN en links naar interessante websites.


woensdag 27 augustus 2014

24 augustus 2014 – Hendrikaplein in Nieuwpoort

Daags na onze aanwezigheid in Koksijde had de Inloopmobiel afspraak in Nieuwpoort. Om niet als gek van de kust heen en weer naar huis te moeten rijden hadden we overnachting geboekt in Ter Helme, in Nieuwpoort. Toch een aanrader, vooral voor jonge ouders en voor ouderen, al dan niet met hun kleinkinderen.

Dit weekend waren het in Nieuwpoort Sint-Bernardusfeesten (zegening van Sint-Bernardushonden) met een grote kermis en braderie. Alhoewel ik een kermis niet de meest geschikte locatie vind om met de Inloopmobiel hulp aan te bieden, heb ik toch nog een redelijk neutrale plaats kunnen vinden, dus niet midden allerhande leuke kermisattracties maar toch zodanig dat we in de belangstelling staan van alle voorbijgangers. En die waren er met honderden, misschien wel duizenden?!



In de voormiddag was de belangstelling voor de Inloopmobiel rustig, enkele geïnteresseerden voor de weegschalen en sporadisch voor een folder. Na de middag werd het druk, zelfs heel druk! Zodanig zelfs dat voor een gesprek in de Inloopmobiel een wachtrij ontstond. Dank aan mijn echtgenote om de mensen op te vangen. Uiteindelijk heb ik de Inloopmobiel pas om 17u15 kunnen afsluiten. Het weer was niet alleen de ganse dag schitterend, maar het succes van de Inloopmobiel was eveneens schitterend. Zo weet je weeral waarvoor je dit doet.




Geen opmerkingen: